Klubbtävlingar

Det är roligt att tävla! Det tycker många av oss oberoende vilken niva vi är på. Därför har vi har klubbtävlingar för alla nivåer. Från blåbärstävling för de minsta till klubbtävlingar med riktiga klasser. Vi har givetvis klubbtävlingar i både dressyr och hopning.

Varje år håller vi också två klubbmästerskap. Ett i hoppning och ett i dressyr.

Tänk att en dag kunna bli klubbmästare!

Så här går det till

Blåbärshoppning

Detta är en hopptävling för de minsta och för er som inte tävlat innan. Höjden är från 10 cm - 40 cm, banan är fem hinder lång. Man får ha ledarhjälp på banan och alla som startar får rosett.

Klubbhoppning

På klubbhoppningarna har vi både clear round klasser, 50-60 cm. Klasser med två faser, 50-100 cm.
Clear round = en bana på 6-8 hinder där alla felfria får rosett.
Två faser= först en bana på 6-8 hinder. Rider man dessa felfritt så rider man fas två, 4-5 hinder som ni rider på tid.
Placeringar efter resultat.

Klubbdressyr

Klasserna här är från märke 1, som är i skritt och trav till LB:1.
Alla som kan rida själva i skritt och trav kan vara med. Fråga gärna din ridlärare om råd vilket program du ska välja.
Programmen för dessa hittar ni här.
Dressyrprogram märke 1
Dressyrprogram märke 2
LC:1
LB:1
Ridbanans bokstäver
Pris: 150 kr på våra hästar
         100 kr egen häst

Klubbmästerskap

Klubbmästerskap har vi en gång om året i dressyr. Det kan sammanfalla med en lokal tävling i dressyr eller arrangeras separat.

Klubbmästare i hoppning blir den som samlar ihop mest poäng under årets alla klubbhoppningar.

Kommande klubbtävlingar

Blåbärshoppning

23 mars
_____________________

Klubbhoppning

Anmäl dig så här:
Elever anmäler sig via portalen Hippocrates. Logga in och Välj sedan Ridskolan i menyn. Där hittar du alla klasser, faktura på avgiften kommer på mail.

Övriga anmäler sig till linda@stallstackebo.se.

Klubbdressyr

________________