Hästar och ponnier

Ras: Öselponny
Mankhöjd: 139 cm
Ägare: Gnosjöandans ridklubb

Toora kom till oss i början av 2018. Hon är en super trevlig ponny och är en mycket omtyckt bland eleverna.

Tea

Okänd stam
Ras: Irländs sportponny
Mankhöjd: 138 cm
Ägare: Stall Stackebo

Tea är en ponny som inte var mycket riden när hon kom till oss och tyvärr inte så bra skött innan. Så vi har lagt ner ett stort jobb med henne för att hon ska känna sig trygg och avslappnad. Ett måste för att kunna vidarutbilda henne. Hon har gjort enorma framsteg även om det tagit liyte tid. Nu går hon med på lektioner och många älskar att rida denna pigga tjej.

Cloe

Född:
Ras:
Mankhöjd: 147 cm
Ägare: Hanna Bartholdsson

Cloe är min elevs första egna häst som även går i verksamheten några dagar i veckan. Hon är en mycket fin dam som väldigt snäll och trygg.

Nala

Född: 2005
E: Milkshake   U: Grodan
Ras: Svensk ridponny
Mankhöjd: 126,5
Ägare: Stall Stackebo

Nala är född i Stackebo och det är Ebba Jacobsson som med lite hjälp ridit in och utblidat henne. Nala har blivit en perfekt läromästare och har redan tagit fyra olika ryttare från helt nybörjare inom tävling till att bli säkra duktiga tävlingsryttare. Var 2013 med och tog laget till en tredjeplats i finalen i div 2. Nala är utbildad LB hoppning/ LA dressyr

Hamlet av Ryabacken (Hamlet)

Född: 1999
E: Harras U: Nadja
Ras: Haflinger
Mankhöjd: 137
Ägare: Stall Stackebo

Hamlet är en go Haflinger ponny. En mycket duktig och omtyckt läromästare. Hamlet har tävlat upp till Msv B i hoppning i sina unga år.

Daydream

Född: 2017
Ras: korsningsponny
Mankhöjd: växer, blivande C ponny
Ägare: Stall Stackebo

Daydream är vår egen uppfödning. Mamma är Ezmeralda och pappa är en fin Whelsh hingst.

Ezmeralda

Född: 2009
E: Modig (Haflinger)   U: Nala
Ras: Svensk ridponny
Mankhöjd: 135 cm
Ägare: Stall Stackebo

Ezmeralda är våran egen uppfödning och Nalas föl som kom till världen 11 maj 2010. Hon har är en helt underbar och okomplicerad ponny. Hon arbetar heltid i verksamheten. Ezmeralda är i nuläget utbildad LC hoppning / LC dressyr

Farida

Född: 1994
E: Kurir G 396   U: Frida 2796
Ras: Gotlandsruss
Mankhöjd: 129 cm
Ägare: Sara Brodin Söderlund

Farida kom till Stackebo våren 2011. Hon är en go och pigg ponny och en bra läromästare. Hon arbetar heltid i verksamheten och körs en del också. Farida är utbildad LC hoppning / LB dressyr.

Hästar

Lukas

Född: 1994
Ras: Korsning
Mankhöjd: 150 cm
Ägare: Kristina Lindgren

Lukas är den häst som varit här längst, omtyckt av alla åldrar. En trygg och stabil herre. Lukas är utbildad LD hoppning / LB dressyr

Firework

Född: 2014
Ras: Svenskt halvblod
Mankhöjd: 166 cm
Ägare: Ebba Jacobsson

Frasse som han kallas är en unghäst som vi ska utbilda till en fin tävlings- och verksamhetshäst.

Silver

Född: 2012
Ras: connemara
Mankhöjd: 157 cm
Ägare: Stall Stackebo

Silver är vårt nyaste tillskott, kom till oss i december 2018. Började gå med på lektioner vt 2019.

Caspian

Ras: Tinker/Appaloosa
Mankhöjd:
Ägare: Marianne Carlefyr

Caspian kom till Stackebo i mars 2016. Han är en 6 årig valack. En snäll kille och han går med på en del lektioner. Marianne rider och pysslar om honom då han inte är med i verksamheten.

Gevalia

Född: 2013
Ras: SWB
Mankhöjd: ca 170
Ägare: Hanna Johansson

Gevalia utbildas av Linda och skolas in i verksamheten.

Cor D' Lensky

Född: 2009
Ras: Oldenburger
Mankhöjd: 173 cm
Ägare: Ebba Jacobsson

Corre som han kallas tävlas av Ebba i hoppning. Kom till oss i våren 2019 så vi håller på att lära känna honom.

Loving Survivor (Vivan)

Född: 1999
E: Feliciano U: Loving Pearl
Ras: Svenskt Halvblod
Mankhöjd: 164 cm
Ägare: Stall Stackebo

Vivan som hon kallas, kom till oss hösten 2009. Johanna lånade henne för att ha en häst att rida när vi fick ta bort hennes. Vivans ägare hade lite för många hästar och lånade gärna ut en :-). Det var då inga tankar om att hon skulle bli ridskolehäst. Men nu, många år senare är hon fortfarande kvar hos oss och är en omtyckt läromästare. Trots att hon har ett väldigt dåligt uppförande i stallet....
Vivan är utbildad LA hoppning/LA dressyr. Vivan är stallets bästa läromästare, gör ryttaren rätt gör hon rätt och hon kan mycket både inom dressyr och hoppning. Vilket gör att hon tagit många ryttare till klubbmästare inom både hoppning och dressyr.

Bella

Född: 2014
Ras: Korsning
Mankhöjd: ca 150
Ägare: Elicia Hallman

Bella är en korsninghäst som  utbildas och går deltid med i verksamheten.

Thyra

Ras: Svenskt halvblod
Mankhöjd: 168 cm
Ägare: Linda Jacobsson

Thyra tävlas av Linda och Ebba, går med lite i verksamheten.
Tävlas LA hoppning och
Msv B dressyr.