Onsdag

Jag har en ny tjej som heter Emilia i stallet sen några veckor. Hon har en månads prova på för att sen gå över i en anställning. Känns riktigt bra att kunna anställa en till som kan avlasta mig med mycket av det dagliga arbetet. Tillsammans med Sara kan de sköta mycket av det återkommande arbetet på dagarna. Vilket gör att jag kan göra annat. Nu de första veckorna har jag använt den mesta av min extra tid till att storstäda huset. Kan säga att det inte varit så högprioriterat innan ;-) Men det gör också att jag tid för fler privatlektioner. Vilket är jättebra då det är många som vill rida :-)
Liten uppdatering från lördagens tävling i Norrahammar.
Ebba hoppade två klasser på Frasse och det gick riktigt bra, felfri i båda med en bra känsla.
Hon hoppade också en klass på Cleo, som slutade väldigt adrupt...... Det blev inte som planerat i kombinationen så Ebba trillade av. Så var den tävlingen över, hon slog sig lite men inget allvarligt. Bara att utvärdera och träna vidare.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-