Onsdag :-)

Bara att njuta på av det härliga vädret...även om jag har lite mycket inomhus jobb denna vecka.
Vill påminna alla om det rådande  läget när det gäller smittospridning av olika hästsjukdomar. Det gäller att alla tänker sig lite extra för. Alla ni som bara rider här och inte har era ridkläder i något annat stall ska ju inte kunna föra någon smitta vidare. Men för er som är i olika stall gäller det att ni byter / tvättar kläder, skor och annan utrustning mellan stallen. Vi hoppas innerligt att vi slipper sjuka hästar och att läget lugnar sig snart.
Ebba arbetar på med både Sockan och Doris, hon gör fina framsteg med båda. Sen tränar hon så klart även Frasse, som har väldigt mycket energi för tillfället ;-) så roligt att följa hästarnas utveckling.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-