Måndag

Jag vågar hoppa, jag förbereder mig mentalt för att hoppa igen ;-) Jag vågar hoppa, jag förbereder mig mentalt för att hoppa igen ;-)

En ny vecka framför oss att se fram emot :-)  Börjar bra med en härlig och solig morgon.
Hästarna är ute och mumsar på sitt hö och jag har precis avslutat min frukost. Snart bär det väg till gymmet för veckans första pass där.
Denna vecka ser nästan ut som det brukar, på fredag kommer äntligen Ingrid hit igen för att hålla dressyrträningar. Jag har ridit Thyra väldigt lite sista tiden då Ebba har tränat henne och hon gått lektioner. Men nu lite ändring på det, för nu är det jag som ska tävla henne i två helger nu. På lördag ska jag till Västervik och tävla hoppning, ja ni läste rätt! Jag har knappt hoppat på ett år så det ska bli roligt att göra det igen. Helgen efter är det dressyrbanan som gäller :-)
Ha en härlig måndag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-