Tisdag :-)

Måste böra med en rapport från söndagens dressyrtävling för mig och Thyra. För det första så är denna häst så underbart snäll att åka ut själv och tävla med, så lugn och cool. Vilket man inte tror när man ser henne på hemmaplan ;-)

Jag red först en LA:3 vilken gick riktigt bra tycker jag, hon blev lite spänd i ena förvända galoppen så min båge blev lite rak och så tycker hon att galoppökningar kan hon ta hand om själv.... men annars är jag väldigt nöjd. Startade Msv C:1 också och vilken fin känsla jag hade. Red lite lamt i slutorna, men fick till öppnorna bra, vilket jag haft svårt för. Men mest sjuor i protokollet känns toppen. Jag har jobbat mycket med lösgörande övningar och att jag inte ska hålla i henne förmycket. Vilket har gett resultat för jag brukar få många komentarer om att hon måste vara mer lösgjord och mer framåtbjudning. Men fick inte en enda komentar om detta denna gången :-) Så roligt när det verkligen börjar släppa.

Förutom att rida Thyra så planerar jag en massa inför kommande termin, altid mycket trix och fix för att få ihop det på bästa möjliga sätt. Men roligt att så många vil fortsätta rida och många som vill börja :-)

Måste också säga att det var skönt med lite regn igår och det tyckte hästarna också. Dem blev som tokiga i hagarna efter en ganska ordentlig regnskur, visste inte om dem skulle springa runt och bocka eller slänga sig ner och rulla i den lilla leran som blev. På kort tid blev alla riktiga lortgrisar och vad dem njöt av det :-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-