Tisdag

Vilken träningsverk jag har av gårdagens benträning på gymmet. Fick börja dagens gympass med massa uppmjulande övningar innan jag kunde börja ta i igen. Så jag är inte helt smidig idag ;-)
Dagen har gått till att avverka några punkter på kontorslistan. Men så skönt att får det gjort.
Nu sitter jag med en kopp te innan det är dax att gå ut till stallet för kvällens lektioner. I går var vi ute och red både i skogen och på utebanan, så härligt. Idag blir det nog också någon skogs promenad nu när solen tittar fram igen, om vi inte blåser bort vill säga ;-)
Tröttnar aldrig på hur vackert vi bor och dessa fantastiska solnedgångar.....
Vet ni vad..... jag ska snart åka på en veckas semester..... bara jag och mannen min ska iväg och sola, bada och lata oss v 18 :-)
Men innan dess ska det tävlas lite, tyvärr inte för min del. Då min planerade dressyrtävling blev inställs pga sjukdom på den klubben jag skulle till. Ebba däremot ska hopptävla nu på lördag i Aneby, då drar utomhus säsongen igång. Veckan efter är det dressyr laget på häst som gör sin första deltävling. Då ska Ebba tävla Thyra i dressyr för jag får inte vara med i laget eftersom jag startat för höga klasser.

Kommentera gärna: