Fredag :-) 

Ebba var iväg och tränade hoppning för Björne igår på Thyra. Ännu en nyttig träning där mycket fokus låg på att kunna kontrollera Thyra utan att hon blir sur och stuttsig. Vilket bara blir bättre och bättre. Hoppa gjorde dem gladeligen..... så skönt med en häst som vill hoppa och inte ser några bekymmer. Det gäller att hitta rätt sätt att komunicera på så både häst och ryttare blir nöjda. Då blir resultatet bäst :-)

Idag är det dressyr som gäller, Ingrid kommer och håller träningar i eftermiddag / kväll. Jag ska rida Thyra vid 15.45 tiden, genrep inför morgondagens tävling.

Än så länge idag har jag tränat mig själv, plockat ordning lite i stallet och tömkört Senjora. 
Nu har jag lite te pause och värmer mig inne, innan jag ska ut och rida Ebba.
En ganska lugn fredag...... så skönt! 
Jag ska förbereda häst och utrustning för morgondagen någon gång under dagen också. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-