Onsdag 

Hit ska vi imorgon, håll tummar och tår för att vi får ett godtjänt resultat :-) Hit ska vi imorgon, håll tummar och tår för att vi får ett godtjänt resultat :-)

Efter morgonens gympass har jag jobbat någon timme på kontoret. Därefter arbetat med Sockan och Ebba (häst)
Hästen Ebba  longerade jag idag också men denna gången med sadel och träns. Detta för att se hur hon är med utrustnigen på och hur utrustningen sitter. Jag behöver byta till ett lite kortare bett, vilket ägaren också trodde behövdes. Hon var piggare idag och gjorde lite glädjuskutt men annars inga konstigheter.
Sockan longerades och så hänger jag och klänger på henne för att förbereda uppsittning.
Efter lunch ska jag ta hand om Thyra och sen åka träna dressyr för Ingrid Marklund. Få se när nästa tävling bli för vår del, var lite sen med att anmäla mig. Har inte lärt mig än att man måste vara med när anmälningen öppnar på dressyrtävlingar, annars blir dem fulla direkt. Men jag är reserv så får hoppas att jag kommer med ändå.
Annars tar Ebba henne gärna på hopptävling isället ;-)

Ebba red med Crille på en dressyrlektion igår och jag säger det igen - vilken snygg ponny han är!
I helgen ska vi filma och fota honom så vi kan lägga ut en annons på honom.

På söndag åker vi till Göteborgs horseshow för att se fina hästar, duktiga ryttare och kanske lite shopping. Ska bli så kul!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-