-

Nu är det inga fler tävlingar kvar i år. Jag och Thyra var iväg i Borås och tävlade dressyr igår. Red först MSV C:1, vilket kunde gått bättre ;-) men jag tänkte inte tillräckligt mycket på att ha henne framför mig och då blir hon lite motvalls.... MEN hon var så lugn på tävlingsplatsen kunde skratta själv på lång tygel vart jag än skulle. Vilket inte brukar gå så bra ;-) hon brydde sig heller inte om något domarbord, såååå skönt.
Jag red sen även en LA, där jag red ännu bättre och fick då helt ok procent, trots några missar.
Vilken resa jag och Thyra gjort under detta året. I början på året red jag LB på under 60 % och nu har vi ridit en MSV C:1 med över 65%
Jag ser så fram emot nästa års tävlingar, när jag väl får ihop allt kommer det bli så bra :-)

Ebba och Gevalia var iväg på eget håll med sin mormor och morfar. De var i Värnamo på pay and jump. Gevalia skötte sig utmärkt hela tiden, så lugn och fin att ha med på tävlingspltsen. Inne på banan presterade dem även där på topp. De hoppade två rundor 60 och 80 cm, båda rundorna felfria :-)
Nästa år känns det som Gevalia är redo för att komma med ut på lokala tävlingar :-)

Något annat roligt är att det kommer en ny häst till stallet 1/2 som ska gå med på lektioner måndag-onsdag. Det är ett trevligt sto på ca 160 cm.
Vi kommer också sälja Graze för att köpa in någon annan lektionshäst, som passar våra behov bättre.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-