Fredag

Nu är det fredag igen och även denna dag full av träningar. Men denna fredag är det jag som har alla :-) hela åtta träningar ska här betas av under dagen och kvällen. Både på mina hästar och elevernas egna.

Ebba var och tränade för Björne igår och hon tyckte det fick bra. Fast lite ont i rygg och knän så det blev en del väldigt stora språng ;-) inte helt lätt att vänja sig vid häst i stället för ponny. Min snälla pappa körde till träningen så jag behövde vara hemma och hjälpa Hilda när hon skulle ha sina första hopplektioner.

I helgen ska här arbetas i gamla ladugården för att få användning av den i vinter.

På söndag åker jag till Lammhult och är lagledare för våra duktiga ponny tjejer. Så håll tummarna för dem. 
Tiden går och redan har vi gjort 5 veckor på höstterminen. Snart är det jul igen ;-)..........

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-