Helgen

Ännu en helg till ända :-) Lördagen började med att ha en hoppträning för duktiga Ebba Fors. Efter det tog jag dagen ledigt och åkte med barnen till Jönköping.
Var inne en sväng på Charlies och provade nya ridstövlar. Så nu har jag bestämt mig vilka det blir men väntar lite med att köpa dem ;-)
Men köpte ett nytt träns till Thyra så vi blir fina på helgens tävling :-)
Söndagen ägnade jag halva dagen till möte med klubben. Det tar tid men det är roligt tillsammans med det härliga gäng vi är som lägger idiell tid på våran fina klubb.
På eftermiddagen åkte jag iväg till Söderköping med en elev och kollade på häst :-) det var en fin häst, så kanske den kommer hit om allt går vägen. Den kommer då också att gå med i verksamheten. Spännande..... bara att vänta och se.... och skulle det inte bli denna så letar vi vidare :-)
Jag blev så glad när jag gick blommor av snälla Sara bara för hon tycker att jag driver verksamheten så bra :-) jag blir bara så lycklig och får ännu mer energi att arbeta vidare mot mina drömmars mål......
Idag har jag ridit Thyra ett dressyrpass och det gick så bra ;-) gäller att öva program nu. Har ju inte ridit något av helgens program innan. Lite nervöst är det......

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-