Fredag :-)

Så härligt med fredag och även denna dag är full av aktivitet ;-)
Under förmiddagen fram till lunch har jag privat träningar. Efter två sen kommer dressyr tränaren Ingrid Marklund hit och håller träningar. Fem ryttare är vi som ska rida för henne i eftermiddag.
Det närmar sig min MSV C start, den 17 sep på Gark....... är så taggad inför detta.
Thyra fick behandling av kiropraktorn i måndags och hon hade tyvärr lite klämda nerver till båda bakbenen. Men förhoppningsvis ska det hjälpa med behandlingen hon fick och så ska jag kolla henne igen om en månad.
Nu har ridskolan varit igång några veckor och i början av denna veckan så bar Senjora och Graze så sura och motvilliga till arbete..... Jag var orolig för att det var något med dem. Så i onsdags res jag dem själv för att känna efter..... och till min lättnad kändes dem faktiskt väldigt fina :-) dem behöver bara lite Linda tid ;-) så det ska jag fixa med i helgen. Det är väl inte helt ovanligt bland oss två benta
heller att några veckor efter semestern tycka livet känns lite jobbigare än vanligt.
Vädret är inte på topp men låt inte det sätta käppar i hjulet ;-)
Min egen träning och nya matvanor går fin fint. Klart att fredagskvällar är en lite utmaning när jag inte ska dyka i någon godis påse ;-) 
Men många kilo tappade och känner mig så mycket piggare och smidigare. Hoppas Thyra känner det också ;-)
Ha en bra fredag på er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-