-

Idag har jag och Thyra varit på dressyr tävling igen. Denna gången på Gark där jag red LB och LA.
När jag skulle göra första starten började hon dumma sig som hon gjorde förra helgen. Hon ville inte ens gå fram mot domaren..... Men denna gången gick jag henne på andra tankar innan jag fick start signal. Lite spänd på domar kortsidan men annars är jag nöjd med ritten. Vi red ihop 65% i LB och 65.6% i LA och det känns toppen bra efter förra tävlingen :-) Det finns fortfarande mycket att förbättra men efter idag känns det positivt ;-)
Jag har också varit med Johanna på en galopp runda i skogen. Johanna red Sam och jag tog snabba Graze....... hon kämpade på bra för att hänga på Sam :-) tror hon kommer ha lite träningsvärk imorgon ;-)
Ebba har varit iväg med Derry för att kolla upp honom lite. Det gick inte alls bra på hopptävlingen igår, så vi ville göra böjprov på honom för att se att han inte verkar ha ont. Vilket han inte visade något på. Så Ebba fick rida honom och fick lite hjälp av Torbjörn. Imorgon ska hon hoppa två rundor på Värnamos pay and jump, så får vi se hur det verkar.
Crille däremot skötte sig exemplariskt på tävlingen och gjorde två felfria rundor. Så duktig han är lilla lillen. På torsdag kommer det en tjej och provrider honom. Det vore super kul om han fick en egen liten ryttare att fortsätta att utvecklas med.....  

-

-

-