Snart helg

Idag är sista jobbdagen för den här veckan, imorgon är jag ledig! :-D Nästan ledig iaf, de enda jobb jag har är att rida Stella, en häst vi har här på utbildning.
Imorgon förmiddag ska jag och mamma iväg och kolla på en häst. Har provridit den 2 gånger tidigare så imorgon är de sista testet innan jag ska bestämma mig. Blev helt kär i denna häst första gången jag provred, så håll tummarna för att de går bra imorgon med!
Sam har jag under veckan bara trimmat på marken utan bommar och hinder. Igår fick jag till honom riktigt bra! Han släppte verkligen till och slappnad av i slutet. Härlig känsla! Idag blir de ett liknande pass och imorgon blir de träning hos Torbjörn och då åker hinderna fram igen ;-)
De blir tävling i helgen också! Dock inte med Sam. Jag ska till Vaggeryd med Torbjörn på måndag och hoppa en av hans hästar. Ska på måndag också hinna med att åka till Värnamo på Pay & Jump med Nicke. Nicke är stallets nyaste tillskott och de är Annie Bolmgrens häst. Går de bra så ska jag börja tävla honom.
Älskar verkligen de här och är så tacksam för alla hästar jag får möjlighet att rida, träna och tävla utöver mina egna, de är guld värt!
/Johanna

-

-

-