Helgens resultat

Hej!
Ni kan undrar hur de gick för mig och Sam i Aneby i helgen? Och ni som har sett resultaten kanske undrar vad som hände i 120 ;-)
Resultaten blev 8 fel i 110 cm och så blev vi uteslutna i 120. Dock kändes 120 bättre, jag ska förklara varför :-)
Förra årets utomhus debut slutade i total katastrof. Från att ha gått bättre och bättre inomhus till att bli totalvild ute.. Så även att han nu går bättre än någonsin så väntade jag mig att han skulle bli värre igen.
I 110 cm fick vi 2 rivningar. Vi kom lite nära 2:an och så kom vi för fort in i kombination så vi rev B-hindret. De kändes inte så bra, han var väldigt pigg och stark och jag tänkte nästan inte starta nästa klass.
I 120 cm blev vi uteslutna pga för många hinderfel. De kändes dock bättre i denna klass, han var dock fortfarande väldigt stark så rivningarna kom pga att de gick för fort helt enkelt.
Jag ser dock positivt på sommaren och utomhussäsongen. Även om resultaten ser skit ut så känns de ändå som att de finns hopp om att de snart kan bli bättre när han har fått hoppa några utetävlingar. De var iaf inte på långa vägar lika stort bakslag som förra året.
Nästa tävling är redan på lördag i Eksjö.
/Johanna

-

-

-