-

Nu är det söndag och jag har precis vaknat efter en efterlängtad sovmorgon :-)
Igår var det tävling och som det är i denna häst världen så går det upp och ner...... och igår gick det lite ner....... Ebba hoppade ju två klasser. Första klassen såg hur bra ut som helst tills en bit in i omhoppningen där Derry bestämde sig för att stanna :-( efter att vi analyserat filmen ett par gånger får jag nog konstatera att det berodde på hästen. Detta blev ett tungt nederlag då hon låg så bra till inför finalen. Men trots detta så slutade hon på samma total poäng som trean. Fast den andra ryttaren fick bättre placering igår och knep då tredjeplatsen. Men det är att bryta ihop och komma tillbaka...... och det gjorde Ebba. Red ännu en super snygg runda i andra klassen där återigen Derry får ta på sig rivningen i omhoppningen. Även om inte resultaten var dem bästa så var det dem bästa rundorna Ebba ridit i år :-)
Crille var med och hoppade en klass, han tyckte det var mycket att titta på ny när det var nästan ett år sedan han var ute på tävlingsbanan. Men skötte det ändå bra och fick runt med bara en rivning.
Idag har jag en fullspäckad dag framför mig. Efter frukosten kommer en ny höst för vidareutbildning. Sen ska jag ha två träningar och direkt efter det åka iväg till Tenhult där Ebba ska provrida en unghäst. Vem och ha styrelsemöte, någonstans hinna med Thyra också ;-)
// Linda

-

-

-